Kvartsfinal Sverige – England

Marcus gjorde bageldeg i går och i morse kokades och bakades det bagels här hemma för fulla muggar. Frukosten, som intog så sent att den måste kallas lunch, var därför av en helt annan klass än vad den brukar vara! Sååååå gott!

Vi tog sjävklart ett bad även idag. Vi kunde se det dåliga vädret över fastlandet, men som vanligt fick vi bara bra väder. Nu behövs i och för sig lite vatten här ute, men vi njöt ändå av det varma soliga som vi bjöds på!

Jag tatuerade kindera med svenska flaggan, satte på mig Sverigetröjan och väntade in kvartfinalen mellan Sverige och England. Marcus struntade i tatueringarna, men följde i övrigt mitt spår.

Vi hade Sverigeflaggor uppsatta och hoppades, hejade och klappade oss igenom matchen.

I halvlek låg vi under med ett mål, men hoppet levde. Alla som har tagit sig till kvartsfinal har ju en chans – så resonerar jag!

När vi tyvärr förlorat matchen med 0-2 gick jag utomhus och förberedde inför morgondagens såpning av altan.

Det ska ju vara otroligt bra väder imorgon! Också.

Marcus fokuserade på att hugga till körsbärsträ och rökte/grillade fläskfilé till oss båda medan jag fixade sallad, dukning och potäter. Att maken är i Japan gör inte så mycket, rent matmässigt, när sonen är på plats. Marcus är sjukt bra på mat. Intresset för käk har han nog ärvt av sin pappa!