I am Robot!

Idag tog jag mig ur bokslutsbubblan och tog tunnelbanan bort till Skanstull.

Där gick jag till Mediband Rehabbutiken och mötte upp en av Pers kollegor som har kunskap om kroppen och hjälpmedel när den inte längre funkar som den ska. Han är en sån där som gillar träning och peppar andra till att träna, men han är också respektfull mot oss som inte tränar…

Han hjälpte mig att införskaffa en protos till mitt eländiga knä. Det här ska vara top of the line så jag provar gärna. Mitt knä är ju så instabilt att jag inte kan gå som folk, så jag bara måste prova! Nu ser jag ut som en robot, men det känns säkert när jag går.

Sent på kvällen när jag släpptes ut ur min bubbla tog jag bilen ut till ön. Det var härligt att se att klockan halv tio på kvällen är det fortfarande vackert och ljust här ute i skärgården. Det är sommar!

Ute i Vitsippan möttes jag av sonen som hade tagit båten ut till ön redan i morse. Med sig på båten hade han sin cykel så han hade varit och handlat på affären och till och med bakat bröd. I morgon bitti ska det tydligen även bli bagels…. Ni förstår ju hur bra jag har det!!

Dessutom ville han gå och ta ett nattbad. Jag hängde självklart på!

Hamnen på kvällen…..

Helt vindstilla

Som en spegel!!!

På stigen på väg från bryggan mötte vi den här kompisen. Han vill verkligen inte flytta sig från stigen. Vi tyckte lite synd om honom, för om han ligger där så kommer han ju att bli trampad på. Vi försökte peta på honom så han skulle flytta sig, men han bara slingrade sig lite och låg kvar på den fortfarande solvarma stigen. Till slut var vi tvungna att lämna honom där. Jag hoppas han flyttar sig innan morgonen.

Nu sitter vi i mörkret och tittar på tv. Det är sååååå mysigt! Trevlig helg allihopa!