Toscana, Liverpool och hemmakontor

“Idag” började riktigt tidigt med att Per och Marcus (som bodde hos oss över natten) drog till Arlanda för att åka fem dagar till Liverpool. De ska se på Rugby (Warrington Wolves vs Huddersfield Giants), gå på Fotboll (Liverpool vs Stoke) och hänga med Pers bror och hans två söner och en av Pers bröders kompisar som Per träffat på fotboll förut.

När jag för andra gången samma dag fick “blåskärm” på jobbdatorn så ringde telefonen och det visade sig att det var min pappa som ringde från Toscana i Italien. Han hade varit vid lutande tornet i Pisa med Kina, min bror Anders och hans sambo Daniela. Det lät helt ljuvligt!!

När släkten roar sig i utlandet så njuter jag här hemma i Solna av att vara nästan återställd från magsjukan och att min nya blomma, Dr Westerlund, mår superbra.

Mer orolig är jag över den chiliplanta och de tomatplantor som jag fick äran att ta hand om tills Per är tillbaka och kan ta över. De här har Marcus drivit upp och omvårdnaden de fått hittills är på en nivå jag nog inte kommer kunna matcha….