Brukar ni shoppa på nätet?

Internetbutiker är inte min bag, eftersom det känns som att man skickar tillbaks det mesta man beställt.

Jag har dock hittat sajten www.bonprix.se som säljer kläder för folk av alla storlekar och handlat från dem tre gånger. Jag har skickat tillbaks kläder även till denna firma, men det mesta har jag behållit. Returpåsarna funkar bra och än så länge är jag nöjd!

3 reaktioner till “Brukar ni shoppa på nätet?”

  1. Jag handlar alltid på nätet pga hinner aldrig gå i affärer. Skönt att prova hemma också, i lugn och ro och tillsammans med de kläder och skor man redan har och i ett ljus som inte är fruktansvärt lysrörsljus. Visst skickar jag tillbaka mer än jag behåller men det är ju samma sak om man plockar med sig massa kläder in i ett provrum i affären.

    Det enda jobbiga, sedan vi flyttade till hus, är att vi måste ta bilen till uthämtningsstället/inlämningsstället, vilket gör det lite krångligare. Men vi tar det i samband med annat besök i det köpcentrumet, sen är saken biff!

  2. Jag minns en tid när jag hade världens bästa personal shopper! DET var bästa sättet att handla kläder. Hon hade god smak, såg hur ett plagg skulle sitta på min kropp och vågade mer än jag gör. Nu får jag nog nöja mig med bonorix 🙂

  3. Haha, vi kanske får göra ett försök igen?! Fast jag är dålig på att handla i affärer nuförtiden, jag kanske får klicka hem lite kläder åt dig istället?

Kommentarer inaktiverade.