Nagpur 9:e Mars

Jag längtar hem!!!!

Vi åker varje morgon i en bil som har två säten längst bak. Dit kommer man bara om man kryper ihop som en märla och låtsas att man är ung och smal. Jag satt där rätt många gånger förra månaden, men var lack på att jag inte kunde ta bra bilder därifrån. Den här gången har jag därför suttit i framsätet bredvid chaffisen så många gånger jag kunnat. I mitten finns också säten. De är helt okej och de har faktiskt bälten 🙂 Idag satt jag och Jeanette längst bak och trängdes utan bälten.

Jag tog inte en enda bild på TCS idag. Inte ens när solen sken på det mest konstiga, men vackra, sätt jag någonsin sett. Då kliade det verkligen i fingrarna på mig, men jag gjorde som “T” sa och använde bara telefonen till att prata med mina kollegor. Ingen fotografering idag! Så fort vi kom tillbaks till hotellet. Redan i lobbyn, tog jag dock denna fina bild ( Usch vilken hemskt bild på mig.) Det var sista bilden på Tuija för hon åker hem inatt. Jag är sååååå avundsjuk!!

Line och Jeanette pratade med mannen i receptionen om diverse saker medan jag fotograferade lobbyns lampor och prydnader.

Det sista som hände idag på kontoret var att alla på R2R (Record To Report) samlades runt mig, Tuija, Jeanette och Line. En av cheferna tackade oss för vår insats i svett, tårar, timmar och förlorad nattsömn och gav oss sedan varsin present.

Jag fick en orangeröd lite glittrande tygpåse med något färgglatt inuti. När jag kom hem såg jag vad det var. Det var en liten färgglad plånbok och en spegelprydd väst i rosa tyg.

Som middag, så där vid halv ett på natten tog vi en room service inne hos Line. Där jobbade vi sedan mer eller mindre effektivt. Hur bra är man som 49 åring mitt i natten efter en vecka med feber och utan nattsömn?? Det är frågan.

Så här dags imorgon är vi på flygplatsen! Jag längtar!!!