Pokemonjakt i MoS

Idag åkte Per till jobbet och jag tog det lugnt framför morgon-tv med god frukost. Jag tänkte tvätta håret över badkarskanten med mätt mage. Duscha har ju blivit en sällan förekommande händelse sedan jag fick hål i höften. Att tvätta kroppen är lätt med tvättlapp, men att tvätta håret är svårare. Jag hade verkligen längtat efter badkaret hemma i stan. Detta eftersom hårtvätt funkar bra när man lutar sig över ett sånt.

Mätt och nöjd gick jag in i badrummet för den efterlängtade hårtvätten och satte på kranen. Dropp. Inget vatten. Inget vatten alls. Det var då. Precis då. Inte en sekund tidigare, som jag kom på att bostadsrättsföreningen meddelat via post, email, infobrev på nätet och med infoblad i hissen att vattnet skulle stängas av idag klockan 9. Man tycker ju att de kunde varit lite tydligare… 🙂

Skitig i håret, men osande av torrschampo åkte jag ner till Mall of Scandinavia för att fånga de två pokemons som bara finns i Sverige (och framför allt i MoS) veckan ut. Vi snackar alltså om Kangaskhan som normalt sett bara finns i Australien ….

…och Unown som inte hör till nåt land, men normalt sett är väldigt ovanlig. En av åtta miljoner pokemons är en sån. Fast inte den här veckan! Nu finns det gott om den i MoS och den finns i olika bokstavsvarianter så man kan skriva EUROPE 🙂


Jag fick dem alla!

Jag shoppade under tiden jag var på jakt så nu har jag kläder till nästa veckas resa. Skönt! Resan gick sedan till en möbelaffär. Även där på jakt, men nu efter köksbord. Jag har varit i många butiker och idag hittade jag äntligen ett jag vill ha. Jag bad Per kolla på det efter jobbet och sen drog jag ut till ön för att ha semester på riktigt!

Solen sken och jag njöt!