Hur många krävs?


Per och jag har lite olika tankar kring hur många kartonger vi kommer behöva packa för att få med oss allt till nästa boende.

Jag tror det kommer krävas en kartong per kvadrat i vårt hus. Minst 107 alltså. Vilket ändå är snålt för jag glömde våra 16 kvadrat i förrådet…

Per tror att det krävs max 95 stycken.

Hur många har ni packat vid era flyttar??

6 reaktioner till “Hur många krävs?”

  1. Jag kanske är platsoptimist men jag tror att ni har räknat för högt båda två, det går nog åt färre kartonger.

      1. Jag gissar på drygt 80 st. Men det funkar förstås inte om man packar exakt ALLTING i flyttkartonger, då går det ju åt fler. Jag tänker mig att täcken, kuddar, stora vinterjackor osv. kan packas i sopsäckar (annars tar ju ett stort täcke en hel flyttkartong), mattor packas inte ner alls, större prylar som papperskorg, dammsugare osv. får vara lösa i flytten då det bara är opraktiskt att packa saker i flyttkartonger som tar upp en hel kartong själv.
        Gör flyttkartongtester på http://www.flyttsidan.se/flyttkartonger.asp
        Det finns ju tumregler för hur många flyttkartonger per kvadratmeter bostad, men det jag tyckte var bra med det här testet är att det tar hänsyn till hur fullt förråden är, om man har mycket eller lite saker jämfört med normalt osv.

        1. Jag packar allt i kartonger men använder mycket vakuumpåsar så ett täcke tar 1/4 kartong!

  2. Vi har haft 1 kartong per kvadratmeter alla våra flyttar hittills. 20 från Bildhuggar, 40 från Hökmossen, nästan 90 från Liljeholmskajen. Så jag tror du har rätt.

Kommentarer inaktiverade.