Nervositetsmiddag

Idag var det dags för visning 2 och 3. Jag fick såklart inte vara hemma under tiden, men vart skulle jag åka? Centrumen bredvid mig stänger kl 20 och jag fick inte vara hemma förrän klockan 21…

Jag åkte lite planlöst och funderade. Skulle jag äta en korv på en mack? Ta en burgare på McDonald’s? Åka till Sollentuna Centrum tills de stängde? Jag bestämde mig för San Marco, en pizzeria i Häggvik.

När jag fått in pizzan som jag valt efter rekommendation jag fått tidigare från Emma, var jag tvungen att skicka iväg ett tack till henne. Då fick jag sällskap 🙂 

Emma bjöd sedan hem mig till henne på en kopp te. Rätt vad det var kom Fredrik hem från sin tre veckor långa Thailandsvistelse så jag fick höra allt om hans resa. Jag insåg dock att jag var tredje hjulet så jag åkte hem så fort jag trodde det var ok.

På vägen hem ringde mäklaren och gav “kusten klar”! Jag packade upp de grejer jag haft med mig i bilen (sånt som inte ska vara framme under en visning) och nu väntar jag på Per som snart dyker upp från sin långhelg i Liverpool. Han har ju varit på fotboll med sina bröder och har säkert mycket att prata om. Jag vill ju prata visningar, och Per såg ju Zlatans olyckliga landning som pajade hans knä live, så det lär bli sent i kväll med mycket efterlängtat babbel!