Emma flyttade idag

Tidigt i morse vaknade jag och kom direkt på att idag skulle det bli flytt. Jag gick in till Emma och tog sista chansen till att mysprata med henne tills hon vaknat helt. Jag njöt i fulla drag och konserverade känslan för att ta fram vid behov.

Sen dess har det varit full fart hela dagen!

Emma har varit hos mäklaren och betalat lägenheten och hämtat alla nycklar. Hon har dessutom varit en sväng på sitt jobb. Per och jag packade under tiden bil och släp med alla hennes prylar (nästan i alla fall…det finns en del prylar kvar i vårt förråd tror jag) och sen möttes vi upp vid hennes och Fredriks nya bostad. 

Fredrik är bortrest och kommer inte tillbaks förrän imorgon kväll så Emma, Per och jag har tillsammans med Emmas kompis Johanna packat upp alla grejer, hängt upp lampor samt installerat internet och tv i den nya, väldigt välplanerade och fina lägenheten. 

Under dagen har Emma bjudit oss alla på lunch (på närliggande restaurang) och kaffe (sittandes på hennes köksgolv) så vi skulle orka hålla ångan uppe. 

Vi hann också med en tur till IKEA där vi köpte köksbord och stolar samt diverse prylar som vi märkt var “måste ha”. Innan monteringen av möblerna lämnade vi dock dottern med Johanna och den nyanlända vännen (och grannen) Amanda, att sköta resten av “flyttbestyren”.

Lite känslosam tar jag mig friheten att vara idag. Nu är det “bf” hemma hos oss – BarnFritt. Mycket konstigt! Fast helt rätt!