Födelsedagsbilder

Idag fyller jag år! Jag började med en underbart lång sovmorgon, som övergick till en lång frukost på sängen. Efter det slappade vi och tog det lugnt på olika sätt. Jag valde att svara på alla mina gratulationer på facebook medan Per såg på tv. Vid lunchdags åkte vi till Sollentuna Centrum för att hämta upp Emma som slutat på jobbet lagom till det var matdags. Vi åkte vidare till Stinsen där jag åt den godaste salladen på länge!

Vi åkte sen vidare till Jula och K-rauta. Detta för att leta upp några arbetshandskar i storlek “barn”. Emma behöver dem på jobbet och de som företaget håller med är alldeles för stora. Emma har så himla små händer att inget passar. Till slut hittade vi några handskar i storlek 5 🙂 som hon tror kan fungera. Hon har nog ärvt små fötter och små händer av sin farmor. Alla på min sida av släkten har alldeles för stora fötter för att kunna ligga till svars för hennes små händer. Att ha små fötter är ju hur bra som helst när man shoppar skor (och så är det jättesnyggt), men att ha små händer kan tydligen vara svårt. Idag lyckades vi dock hitta små söta handskar. 🙂

Nu på kvällen fick vi besök av Fredrik, Marcus och Sofie. Vi åt en härlig råraka med löjrom, gratinerad hummer och sedan en stor buffé med sushi. Till det dracks det alla möjliga goda drycker.

Jag haft en riktigt bra födelsedag och jag är så tacksam för min familj. Nu är jag 46 år gammal och allt är bra. Nu kör jag igång med mitt 47:e år!

150110 090 150110 091 150110 096 150110 097 150110 098 150110 099

2 reaktioner till “Födelsedagsbilder”

  1. Bättre firande i år än förra… Akuten är kanske inte så festligt som man skulle önska på födelsedagen.

    Stort grattis!!! Och massa pussar

Kommentarer inaktiverade.