2/11, 5 saker jag tänkt på idag

En av sakerna jag tänkte på idag var hur fort tiden går oavsett om man har roligt eller inte. Att det nästan är skrämmande hur dagarna passerar förbi oss i rasande fart. Här är en bild från vårt besök vid min brorsdotters grav idag. Det var oundvikligt att tänka tillbaka i tiden.

1-IMG_9106

 

En annan sak jag tänkte på idag var att familjen är viktig. Den kan stötta och höja en, den kan skratta och gråta med en och den finns liksom alltid där. Även när man inte riktigt är värd det. Här är vi i min brors hus och självklart vill de flesta hålla till i köket “där det händer”. Idag firade vi min brorson som fyllde 15 år igår.2-IMG_9108 3-IMG_9119 4-IMG_9120 5-IMG_9121

 

En tredje sak jag tänkte på var att jag har tur som en tok. Jag har så många syskon att det är galet. För det är jag tacksam. Här är jag och min yngsta lillasyster Susanna. Här har jag precis fått smaka på årets Blossaglögg med lavendelsmak. Den varma drycken i kombination med det faktum att vi var supermånga i huset gjorde att jag var mycket mycket varm. Därav ansiktsfärgen.

6-IMG_9127

 

Den näst sista sak jag tänker skriva att jag tänkt på idag (även om jag hoppas att jag hade fler än fem tankar idag) är inte det som de här två tjejerna sa att jag skulle skriva (nämligen hur en så galen tjej kan få en så söt dotter) utan är att jag älskar hur Tilda hade glittrig klänning och glittriga strumpbyxor på sig idag. Det är alldeles för lite glamour i november! Bra Tilda!

7-IMG_9133

 

Numero 5 – den här stenlagda gången har min bror och svägerska lagt utanför sitt hus. Det är inte första gången jag tänkt tanken, men OJ vad jag skulle vilja ha just en sån här gång utanför mitt hus på Blidö. Visst är den vacker?

8-IMG_9146