Fredagstankar

Nagellack på tårna – Inser att jag slutat måla naglarna. Både på händer och fötter. Undrar varför?

Tacofredag – I kväll äter vi tacos. Det händer verkligen inte ofta. Antagligen inte ens en gång om året. Udda om man tror ryktet (och trängseln vid tacohyllan på Ica).

Pajdegar – Jag har förberett tre pajdegar i kväll. I morgon ska de bli kalasmat. Jag funderar på bästa sättet att förgrädda pajskalen. Med ärtor i? Med folie runt kanten? Vi får se…

Nattjour – Jag ska passa barn 1 om min vän föder barn 2 på nattetid. Jag måste kunna kasta mig iväg i bilen och därför är det Pepsi Max som gäller denna fredag och ett tag framöver. Spännande tider!

Spindelskräck – Vi (läs Per) har inte hittat spindeln i carporten ännu. Jag har inte heller setts där sedan jag tyvärr såg den. Det lär fortsätta så. Vägrar gå dit. Vägrar parkera där.

Hårgåva – Marcus flickvän, Sofie, har väldigt (!) långt hår. Tjockt är det också. Det är så långt att hon sitter på det. Eller jag ska nog skriva “hade långt hår”. Idag har hon klippt av 40 cm till förmån för någon som av medicinska skäl inte har något hår. Det ska göras peruk av hennes strån. Det är en härlig sak att göra för någon man aldrig mött. Stort. Oktober. Rosa bandet. Fuck Cancer.