Gulliga unge!

När mitt fadderbarn Maja fyllde år kunde jag inte vara där och fira henne. Jag fixade dock så hon fick ett presentkort att handla för. Idag var hon i affären och handlade. Hon valde noggrannt och fick hjälp av sin mamma att räkna så pengarna räckte. Hon handlade skor, halsband, armband och handväska. Hon betalade allt själv 🙂 Jag kan tänka mig att hon kände sig stor då!

IMG_8611.JPG

IMG_8610.JPG
Skönt att se (och få berättat om) glädjen i hennes ögon efter den lyckade shoppingen.

Jag kanske inte ska skämmas så när det blir presentkort istället för en “sak”? Det kan ju bli roligt att få välja själv! Frågan är bara vilken affär man ska köpa presentkortet i när det är ett pojkbarn som fyller år??

12 reaktioner till “Gulliga unge!”

  1. 😀 ja, hon var så glad och nöjd för alla saker hon fick för presentkortet. Toppenpresent!
    Tror nog killar kan gilla presentkort på samma/liknande affärer. Det finns alltid coola pryttlar som man aldrig får annars;-)

  2. I de flesta centrum brukar man kunna köpa ett presentkort som gäller i i stort sett alla affärer. Tips till killpresentkort…..

    1. Ja jag har sett att Sollentuna har så! Tyvärr bor inga av mina “presentungar” ens i närheten av de centrum jag besöker. Det funkade dock bra till jul och mina egna ungar när det skulle fixas klapp från farmor som bor långt bort. Mycket lyckat!

      1. Du får väl antingen be föräldrarna fixa, ge bort penge eller åka förbi ett för barnet närmare centrum när du ändå åker dit och grattar…

    1. Av någon anledning känns pengar och presentkort “tråkigt”. Fast det är ju enda sättet att se till att det blir precis vad som önskas…. Ja….jag får fundera på det här.

  3. BR leksaker tänker jag spontant – oavsett kön! Att själv få välja leksak, det är ju guld!

    1. BR? Är de ok alltså? Den i Sollentuna är totalt värdo, men det är ju en kedja så självklart är alla butiker olika. Tack för förslaget!! Varför har jag inte frågat förr? 😉

      1. Det finns ju leksaker så nånting hittar man alltid! Finns väl inga andra leksakskedjor kvar, vad jag vet iaf?

          1. Butiken i Sollentuna känns alltid stökig och tom på saker. De saker som ändå ligger på hyllorna känns som om de är av dålig kvalitet. Jag brukar alltid komma ut ur den affären utan inköp. Jo, det finns säkert fler kedjor. Jag har bara tappat kollen eftersom mina barn är så stora…

Kommentarer inaktiverade.