Kalas för mor

Idag började jag och Per dagen med att åka och hämta Marcus i Mörby Centrum. Vi åkte sedan vidare till Roslags Näsby, där vi köpte en kartong full med blandade bullar. Det var ju kanelbullens dag, så det passade ju bra. Vi köpte sedan varsin trisslott. Killarna har fortfarande inte skrapat sina lotter, men jag blev stenrik på min lott!

bild

Vi fortsatte sedan hem till min syster där vi började med en kaffe med bullar. Sen satte vi i gång med “fixandet”. Idag skulle vi nämligen hålla kalas för vår mor. Jag fixade lunchen, en syster fixade fikat och en syster fixade transport till och från kalaset för vår mor.

bild (1)

Marcus och Clara fixade ballonger och dukning. Vi hann precis klart innan mor dök upp. Då var det dags för lunch!

bild (2)

…och presenter!

bild (3)

Innan fikat tog vi en liten titt på systers trädgård. Till skillnad från mig är hon nämligen inte ett dugg rädd för spindlar utan älskar allt som de kan krypa runt i….

bild (5)

Min andra systers son busade runt omkring oss

bild (6)

Hembakt fika stod sedan på schemat. Gott!

bild (7)

När vi kalasat klart och plockat undan tog vi en liten tur in till min bror som bor precis bredvid syster. Där gick killarna igång på tekniken som finns i det huset. (Tydligen ligger vi efter och måste uppgradera vår utrustning…) Här tittas det på 3D-film.

bild (9)

Vi åkte sedan hem till Sollentuna och åt en god middag som började med färska kräftor. Mumsfilibabba!!

bild (10)

Efter att ha skjutsat hem Marcus är det nu dags för en film i sängen. Det är vi värda!!