Gräs(lig)änka

Jahaja, då är jag gräsänka igen. I morse körde jag Per upp till Arlanda. Japan var målet denna gång. Tråkigt väder och tråkig känsla. Han har rest varje vecka sen semestern.

IMG_8262.JPG

Jag åkte sen till lite olika affärer för att leta inredningsdetaljer. De här tyckte jag var kul.

IMG_8266.JPG

Den här kommer vi nog att köpa, men jag vill att Per ska känna och klämma på den innan jag slår till. Den skulle passa bra bredvid hans säng.

IMG_8263.JPG

Jag kikade också in på Stinsen och förtidsröstade. Skönt att ha det gjort tänkte jag.

IMG_8273.JPG

IMG_8268.JPG

IMG_8270.JPG

IMG_8274.JPG

Det här är några av sakerna jag fick med mig hem efter mina turer ut och in i olika butiker:

IMG_8279.JPG
Min alldeles egna, rosa, flickiga Dymo! Tjoho!!!

IMG_8280.JPG
Enorma glasburkar som just nu får agera ljusstakar (perfekt eftersom vinden från det öppna fönstret inte kan blåsa ut ljusen), men även kan förvara garnnystan eller nåt annat skoj! 🙂

IMG_8282.JPG
Ganska stora och väldigt billiga ljusstakar i blått!

Dessutom köpte jag fyra rullar presentpapper, två filtar, två papperskorgar och en matta. Jag hittade inget till väggarna och ingen lampa, men nu har jag hittat accentfärgen: Turkos/blå.

IMG_8283.JPG

2 reaktioner till “Gräs(lig)änka”

  1. Älskar hyllorna. Dem har jag kikat på många gånger;-)
    Vad smidigt att ha en Dymo hemma, som dessutom är cool:-D
    Ert lek-, pysselrum blir ju kanon

    1. Ja, jag har alltid sneglat på Dymos av olika sorter och idag när jag gick förbi den där rosa härligheten så gick det inte att motstå 🙂 Dessutom var jag deppig eftersom Per nu är borta två helger på raken, så då tröstade jag mig, och slog till!!

      Lekrummet blir verkligen bra! Emma sa att hon nog snart vill bo i det rummet istället för sitt eget 🙂 Bra betyg, tycker jag. Jag har suttit i det och jobbat nu (bokslutshelg) och jag gillar det verkligen. När jag vill ha något, så finns det precis bredvid mig och jag vet var allt är. Ville jag förut ha en….låt säga läderhåltagningsmojsverktyg (vad heter de?) så visste jag aldrig var jag hade den. Nu vet jag precis!! 🙂

Kommentarer inaktiverade.