Lekrummet

Nu har vi fått in alla möbler i lekrummet/kontoret/pysselrummet. Det är kalt och väldigt vitt, men rummet börjar ta form! Så här ser det ut från dörröppningen:

IMG_8255.JPG

Här är dagbädden som tog 2,5 timme att montera 🙂 och som får agera soffa, enkelsäng eller dubbelsäng allt efter behov:

IMG_8248.JPG

Detta är bokhyllorna som ska försöka rymma alla mina pysselsaker, stämplar, verktyg, sysaker, papper, penslar och sånt.

IMG_8249.JPG

Å så har vi själva hjärtat! Det dubbla skrivbordet för mig och Per. Där Per datoriserar och där jag skriver, pysslar och syr. Jag har äntligen en yta som är till bara för mig!!! Lägger jag ett pussel, skapar julkort, jobbar, syr eller skriver brev så behöver jag inte plocka bort allt när middagen ska fram. Tjoho!!!

IMG_8250.JPG

Med släckt taklampa ser det ut så här:

IMG_8254.JPG

Nu kvarstår att sätta upp en sänglampa, lampa i fönstret, ljusstakar, köpa en soptunna och fundera på väggprydnader och matta. Det ska in färg! En bättre bildskärm och ett väggsjökort kanske också ska in. Det är en bit kvar, men nu kan vi börja använda rummet och känna efter vad som saknas.

4 reaktioner till “Lekrummet”

  1. Vad snyggt det blev! Vi använde Numerär bänkskiva till skrivbord också i kontoret – älskar den!

    1. Tack! Nu ska vi bara få in lite personlighet och värme/färg. Vi kände att det vore bra om det mesta var vitt, för då kan vi ändra känsla beroende på färgerna på accenterna.

      Visst är det bra med en bänkskiva som skrivbord?! Vi har bara ett enda ben som är ivägen för dammsugaren och fötterna. Perfekt!!

Kommentarer inaktiverade.