15 med Paolo

Det har visat sig att jag hatar att duscha.

Jag lovade att rapportera om min dagliga träning. Här kommer en “mitt i utmaningen – rapport”:

Duscha….det måste man nämligen göra varje gång man tränat med 15 med Paolo. Efter det måste man torka sig och i mitt fall även smörja sig. Jag är inte förtjust i det.

20140527-221659-80219160.jpg
Jag har fortfarande grönt på alla dagar i kalendern, men tyvärr har jag låg poäng förra veckan. Jag fick redigt ont i svanskotan och var tvungen att ta det lugnt för att få bort problemet. Jag försökte dock att göra de övningar jag kunde göra.

Förutom “att duscha”, så kan man även hitta “att träna”, på min lista över saker jag inte gillar. Om jag klarar den här utmaningen, så kommer jag aldrig göra den igen.

Så – rapport klar för denna gång!

En kommentar till “15 med Paolo”

  1. Du får hitta en träningsform som du skulle kunna tänka dig att gilla och klara av, sen får du bara ge dig fan på att du ska göra den träningen.

    Jag tvingade mig själv att gå upp kl 5 varje vardagmorgon för att gå ut och först gå sen öka tempot successivt. Det var inte kul, men man kommer långt med vilja. Det var länge som jag tvingade mig själv, det är först nu som jag tycker det är kul och jag mår jättebra. Det är värt det att kämpa.

    Men det funkar inte utan motivation! Du måste vilja! Fast jag tycker att ett hälsosamt liv, bättre rörelseförmåga och i mitt fall ett liv med så lite artros som möjligt är motivation nog att vilja göra något.
    Jag vill orka och må bra även när jag är 70 år…

    Kram

Kommentarer inaktiverade.