Andas in. Andas ut.

Min kollega Ulrika och jag har bokat upp en timme varje onsdag till att ta en långpromenad för att få i oss lite luft. Tyvärr hinner vi inte det så ofta som vi vill, men idag passade det bra för oss båda så vi gick ut i solskenet vid elvatiden.

Tänk vad mycket energi man får av solen! Vi blev nästan chockade av hur glada vi blev när vi såg blå himmel och blev bländade av solens strålar.

Jag började fundera på det där med väder och det kändes som om det var länge sen det var riktigt fint väder. Jag vet inte om det stämmer, men det är helt klart min åsikt att vi behöver mer sol.

Jag gick nyss in i min “nedräkningsapp” och gladdes åt att se att det inte är så långt kvar tills Per och jag åker iväg till solen.

20140122-172040.jpg

På tal om Thailand så hörde jag precis att dottern fått både pedikyr och manikyr idag på Koh Tao och att de drar vidare imorgon. De ska till Bangkok för att hämta hennes resesällskaps nya pass innan de drar vidare mot någon paradisstrand.

Medan jag väntar på att femtioen dagar ska passera/spenderas i vinterrusk så får jag njuta av Sverige och det jag har. Karlbergskanalen till exempel 🙂

20140122-172412.jpg