Min dag

Idag har jag jobbat med ordning och reda-uppgifter som jag älskar så dagen sprang iväg i full fart. Väl hemma tvärstannade jag i och för sig så fort jag klev ut ur bilen. Detta eftersom jag annars hade klivit rakt i kattskit. Jag vet verkligen inte vad jag ska göra åt det här problemet med grannens katt som använder vår tomt till toalett. Vi fortsätter väl med de tips vi hittills fått, men jag har verkligen tröttnat! Flytta härifrån verkar vara enda lösningen. Så fort barnen flyttat ut så drar vi!

Ikväll är Per på jobbet, Marcus är bortrest och Emma är hos en kompis så jag lagade mat i en av Pers favoritprylar och åt middag själv framför tv’n.

20130225-191801.jpg

Jag funderar på att se Melodifestivalen som jag missade i lördags, men jag har även ett sug efter Sagan om Ringens extramaterial så vi får se hur jag använder resten av kvällen. Vem vet? Det kanske blir tjänstgöring i tvättstugan istället 🙂

2 reaktioner till “Min dag”

  1. …och så blev det tjänstgöring åt lillasyrran istället. Tack för all hjälp, jag uppskattar det verkligen! Många kramar.

Kommentarer inaktiverade.