Det är mycket nu…

Man ska inte skriva om allt som händer i livet på en blogg. Det har jag förstått av mig själv och fått höra av andra. En del saker passar sig inte liksom. Skulle jag inte vilja säga det till precis vem som helst på gatan, så ska jag inte skriva det. Det gör det dock lite svårare när det är massor som händer, men som man inte kan dela med sig av.

Den här veckan är lite tuff av olika anledningar och jag känner att jag inte riktigt orkar med att verka glad och käck här på bloggen men jag kan säga att det är trist när Per är bortrest. Den här gången påverkar det dessutom två helger på raken. Dessutom händer det grejer på jobbet som verkligen inte är roliga, men som jag egentligen inte ska gnälla över. Andra har det klart värre. Dessutom har jag mycket att göra eftersom det snart är dags för en ny prognosperiod så jag jobbar väldigt många timmar per dag.

Så var hittar man då glädjeämnena när man inte får dem levererade till sig som i vanliga fall? Jo, jag gladdes över att det var så himla skitkallt i morse att min fina Peakjacka inte var för varm 🙂 och så  tänkte jag på mitt lilla fadderbarn som har dopdag idag! 🙂

För tre år sen blev jag nämligen gudmor åt det här lilla pyret!
Hur kan man inte vara glad när man tänker på det??

GRATTIS PÅ DOPDAGEN MAJA!

 

5 reaktioner till “Det är mycket nu…”

 1. Världens goaste Majsing!
  Hennes grej just nu är att gå runt och säga;
  “Hello min baby”
  Goding!
  Tack för att hon har dig:-D

  Kram

 2. En varm kram till dig Mia. Jag tänker på dig och hoppas att du får lugn och ro snart.
  Ps. och den där lilla raringen har en blick som få andra små barn har!

Kommentarer inaktiverade.