På tur med sonen

På måndag börjar jag jobba igen efter tjugotre lediga dagar. Jag har alltså min sista semesterdag idag. Den ville jag göra något speciellt med (dvs. jag ville inte städa) så jag frågade Marcus och Emma om de ville hänga med och åka upp på Globen. Emma var “lite” trött, men Marcus hängde gladeligen med!

Solen sken och himlen var blå så jag tror vi valde helt rätt dag. Det kostar 130 kronor för en vuxen och för det beloppet får man 25 minuters upplevelse som börjar med en kort informationsfilm inne på en miniatyrbiograf. De släppte max in 16 personer per gondol (namnet på bollen som man åker i) vilket kändes alldeles lagom. Då hade man möjlighet att röra sig lite och ändra sina vyer.  Jag hade ju såklart helst haft gondolen för mig själv, för jag kunde inte riktigt fotografera som jag ville, men det var bra ändå. Tyvärr hade de nog glömt att sänka värmen inne i gondolen sedan superkylan så jag svettades en hel del. Jag berättade detta (inte att jag svettades, men att det var varmt) när vi kom ner och de lovade sänka värmen och tackade för hjälpen. Så ska du åka dit så kan du antagligen njuta av en mer lämplig temperatur. Varsågod!

Vi fotade både med kamera och med telefon, så bilderna är lite olika i färg och kvalitet, men ni får nog känslan ändå…

5 reaktioner till “På tur med sonen”

  1. Gahh, vad häftigt! Men jag skulle aldrig någonsin våga åka i en sån där… Läskigt!

  2. Nä, inte krocka! Men falla, fastna, svimma!? Lovar, precis vad som skulle hända om jag åkte;-) men jag är avis på att ni är så modiga:-)

    1. Jag var inte rädd en enda sekund. Alltså inte modig.
      Fattar dock att det där är din spindel…

Kommentarer inaktiverade.