Trafiken

Det här inlägget är kanske inte så kul, MEN det avslutas med något viktigt!

I morse var jag på gymet. På väg därifrån insåg jag att det även denna gång var tokiga köer när jag skulle ta mig därifrån till jobbet. Radion pumpade ut info om detta ovanliga. Det är antagligen jinxat för mig att träna. Det var ju exakt samma sak förra gången. Då vände jag hem, men idag åkte jag vidare. Jag tänkte på buss, men såg ju dem också sitta fast så jag satt där i bilen. Kom till jobbet 09:20 och fick skämmas. Blä!

20121015-183930.jpg

Pga den sena ankomsten var jag inte klar för hemfärd förrän klockan var 18 och det visade sig att nu är det mörkt då. Det var nästan läskigt att köra bil då eftersom INGEN har reflex på sig. Oj, vad jag fick koncentrera mig. Före varje övergångsställe fick jag spana ordentligt för att se om det gick någon över det. Det gjorde det! De syntes dock inte. Svenskar älskar dessutom mörka kläder vilket förvärrade situationen väsentligt!

Så: Oavsett om ni går eller cyklar – ANVÄND REFLEX!! Det spelar ingen roll vems fel det är om ni blir påkörda. Då har det redan gjort ont. Jag plockar fram mina ikväll!!!

Jag saknade dessutom vägmarkeringar mellan filerna på motorvägen. Jag såg dem inte och det gjorde nog ingen annan heller för det var lite si och så med var folk valde att placera sina fordon. Fram för vita streck i körbanan!

20121015-184519.jpg

En kommentar till “Trafiken”

  1. Uscha för mörker och ruskväder! Jag har samma problem på morgonen när jag åker ( åker ju med 6-färjan). Alltid en kille som kommer och går längs den obefintliga väggrenen med en ficklampa, syns dock inte alltid, då lampan smälter samman med de mötande bilarnas lyktor! Fullt fokus alltså.. Reflexväst är ju riktigt bra om man går på “taskiga” vägar!
    Kram

Kommentarer inaktiverade.