Jag lyssnar på er!!

Ni kanske minns att jag prisade Tigerbalsam härom veckan? Jag fick då tips i kommentarerna om att prova Linnex som tydligen skulle vara ännu grymmare!

Jag blev nyfiken och beställde produkten som Patrik tipsade om och som Susanna hintade om inköpsställe om. Jag lyssnar! Idag hämtade jag ut den på posten!!

20121010-184749.jpg

Jag smorde på mig salvan enligt instruktion och sen gick jag ut med soporna. Sånt där vardagligt som måste göras…

20121010-191538.jpg

Vid sophuset stod jag sen, precis som jag brukar, och velade, innan jag skärpte till mig och tog sats för att gå in till sopkärlen. Mina grannar har nämligen haft den otroligt smarta idén att plantera klängväxter runt hela sophuset. Vad tror ni klättrar omkring, bor och förökar sig i dem? Spindlar!

20121010-191923.jpg

Väl inne i tryggheten igen sitter jag nu och förundras över detta lilla stift som trots endast två tunna strykningar nu gör att min nacke, axlar och armbåge tycks brinna. Vilken hetta!!!

20121010-192106.jpg

Hittills känns det som om jag tog ett bra råd. Tur att ni finns och att jag lyssnar på er! 🙂

4 reaktioner till “Jag lyssnar på er!!”

  1. Henrik brukar också använda den och tycker att den funkar bra 😀 . Men fortsätt med de försiktiga strykningarna! Ibland när Henrik tagit på lite, eller ganska mycket, extra så bränner det galet mycket. Lagom är bäst;-)
    Hoppas du blir bra fort.
    Krams

  2. Jag googlade bara på Linnex och fick då upp både info och inköpsställen… har aldrig provat produkten själv. Hoppas den funkar för dig!
    Puss och kram <3

Kommentarer inaktiverade.