WFH

Jag tyckte jag var så himla smart när jag gick upp före klockan sex, åkte till gymet och tränade och hade med mig allt jag behövde för att sedan åka direkt till jobbet.

Det var dock en lastbilschaufför inne i Stockholm, som tyckte annorlunda. Han ställde sin bil lite strategiskt i vägen för trafiken och först var det lite köer runt stan, sen var det kö till Solna, sen var det kö till Kista och sen var det inte bara kö TILL Sollentuna utan på precis varenda väg INNE i Sollentuna också.

Efter 40 minuter hade jag kommit ca en kilometer närmare jobbet. Då vände jag om och åkte hem istället.
20121009-092117.jpg

Idag blir det alltså WFH – Work From Home

4 reaktioner till “WFH”

  1. Smart drag! En kompis åkte 8 fr Rotebro och var på jobbet strax före 10. Då sitter hon inte i Nynäshamn…. Utan vid Centralen.

  2. Skönt att kunna jobba hemifrån i sådana lägen. Bilköer är riktigt frustrerande. Jag kan ta att det går långsamt så länge man rullar lite lite lite hela tiden, men att bara stå på motorvägen är verkligen själsdödande.

    Jajamen väskan är packad med både tofflor, hårsnoddar, myskläder och ätbara saker. Penna och papper har jag inte lagt ner men det ska jag göra (tack för tipset) och minneskortet är rensat till kameran 🙂

    Ja de flesta tycker att det gått fort och då blev det ändå officiellt vid påsk. Fast vi har ju vetat om det sedan i februari så jag är så klar med det här nu.

    Kram

Kommentarer inaktiverade.