Rätt val?

Jag har en förmåga att gå upp och ner i vikt lite hur som helst. Det är inget jag är stolt över, men jag orkar inte alltid skämmas över det heller. Det bara är sån jag är. Det här resulterar ofta i att mina kläder har fel storlek. Nu hade jag tänkt klara hösten utan höstjacka, men idag köpte jag i alla fall precis just en sådan. Nu undrar jag om färgvalet var fräscht, snyggt och roligt eller bara opraktiskt, dumt och i längden jobbigt. Vad säger ni? Är vitt en bra färg på en jacka? Jag hoppas att det faktum att jag åker bil istället för kommunalt, har vuxna barn istället för kladdiga och smutsiga småbarn och är medveten om det ljusa färgvalet gör att jag klarar av att hålla den vit åtminstone tills det är dags för vinterjackan 🙂

Här är jackan (jag tänker inte ha den med huva för det kändes fult och vintrigt och så tovar sig mitt hår när jag har huva):

20121002-175146.jpg
Bild från KappAhl

6 reaktioner till “Rätt val?”

 1. Du får inte använda smink på huden i ansiktet då detta kladdar av sig på kragen…

  Jag skulle aldrig köpt en vit, jag är för praktisk för det, men jag tycker att den är jättefin och det finns ju tvättmaskiner… Jag vet att du har en sån.

  Tycker du själv att det är rätt val? Det är ju faktiskt viktigast, vad du själv tycker.

  PUSS

  1. Jag vet inte om det var rätt val, men jag gillar den verkligen. Det är en väderjacka eller vad det hette. Tål regn, är vindtät, men andas. Låter praktiskt! Vitt – inte så praktiskt.

   Jag har i alla fall aldrig smink! Mascara och mjukgörande hudkräm är det jag använder så där är det lugnt! 🙂

   Vi får se hur det blir då!!!

 2. Fin! Jag har också en vit vinterjacka. Det funkar ganska bra. (Fast när jag är på reningsverken tar jag varseljackan istället…)

  1. Tack!

   Ja, det här är en “höstjacka” säger de. Inte så varm. Fast jag är varm som få, så den lär räcka för vintern också. Jag har dock en supervarm vinterjacka om det blir galet kallt i år!

   Varseljacka! Du har ett coolt jobb!

Kommentarer inaktiverade.