Min torsdag

Jag är så jäkla trött på att vara sjuk. Hur kan man bli så här dålig av en helt vanlig förkylning? Virus. Vilket skit!

Nu har jag i och för sig jobbat precis hela dagen här hemma i vardagsrummet, men det är klart trist att snora och slemma hela tiden. Jag fyller soptunnan bredvid mig med snytservetter på bara några timmar.

Jag har dessutom varit hemma så himla länge att jag inte har något att blogga om. Vad skulle det vara? “Idag gjorde jag av med 69 snytpapper?” Oh, vad skoj!

Nej, jag lägger ner den här dagen efter att ÄNTLIGEN ha löst ett problem i systemet jag ansvarar för, tittar på “Hela Sverige bakar” och sen packar jag väskan. Imorgon kommer ju Per hem från Tyskland och då vill han åka till ön. Det är dags att ta upp Bubbel ur plurret.

Va? “Är Per bortrest igen????” tänker ni kanske…JA, det är han och jag är så less på hans bortavaro att jag snart börjar lipa. Hur trist som helst att sitta själv vecka efter vecka efter vecka efter vecka. Ja, det är fjärde veckan nu. Den här gången ska han i och för sig vara hemma i flera veckor innan han åker iväg igen. Tur det!

4 reaktioner till “Min torsdag”

 1. För att pigga upp dig kan du ju googla “regplåtsjakten”. Bara Mia-träffar! 🙂

   1. Nu är det ju så att google kommer ihåg vilka sidor man varit inne på och försöker ju anpassa sökresultaten därefter… Så om vi skulle google på regplåts jakt på mitt jobb tex så skulle resultaten se annorlunda ut…

    Förlåt att jag stack hål på lyckobubblan….

    Du får glädjas åt att det är fredag 😉

Kommentarer inaktiverade.