Vroooooooooooom!

Man kan lugnt säga att hösten är hektisk för mig. Till skillnad från tidigare år när jag, och alla andra, tyckt att vintern och tiden före jul och årsbokslut varit hysteri med svårigheter med att hinna med allt både på jobb och hemma, så är i år tiden när budgeten ska göras min allra värsta tid under arbetsåret. Självklart har det att göra med att jag bytt arbetsuppgifter.

När jag känner på pulsen eller tittar i mitt arbetsschema så finns det ingen tvekan om att när andra knappt kommit igång efter sommaren så har jag min absoluta arbetstopp. Framåt vintern blir det däremot lugnt. Jag la in om julledighet häromdagen (bara för att retas) och inser att drygt tre veckor ledighet i december kan gå bra för mig.

Med tanke på den sjuksängs och värktablettssemester jag hade i sommar (som gjorde att det inte blev en riktig ledighet) så längtar jag verkligen efter den sköna kompensationen som det kan bli att ta ut semester före jul.

MEN

Nu är det alltså full fart och jag är helt slut. Hjärnan och kroppen jobbar långa dagar i snabb fart och jag jobbar även ett kortare jobbpass varje kväll. Jag ligger faktiskt i sängen nu klockan halv åtta och vilar mig för att klara av nästa insats.

Snart är det jul 🙂