Utnyttjande av gäst

Idag har vi utnyttjat gästerna till hårt kroppsarbete. Jag är ju trasig så jag såg på medan Per och Barbro klippte gräs och liade vass som värsta proffsen. Vår arbetsledare, Pers mamma Ing-Britt, höll koll från solstolen.

“Erlandssonstranden” (inte den vanliga stranden utan en strand där vattnet är extremt grunt och botten är sand) tas mer och mer över av den starkväxande vassen och eftersom väldigt få personer använder den här badplatsen så har pappa inte röjt den i år som han brukar. Idag tänkte vi att vi kunde ge oss på den och försöka ta tillbaks en liten plätt så vi kunde komma ner till vattnet. Vi kan lugnt säga att vi fick en ny respekt för pappa som gjort detta åt oss i alla år…. Jisses, vilket hårt jobb som krävs för att göra det här stället till den schyssta strand som farsan brukar göra.

Efter jobb, fika och sol tog vi en promenad längs med stranden…

…för att se hur det såg ut vid den vanliga badplatsen (vid bryggan) såg det idag ut så här. Här står vi på bryggan och längst bort, inne i viken till höger ligger den andra stranden.

Här står vi också på bryggan men nu siktar vi utåt Svartlögafjärden.

Här ser vi själva bryggan 🙂

Idag har vi haft allt från blixtar och dunder, regn och mulet till strålande solsken och bli himmel. Vädret är underligt! Idag har jag också gett upp och beställt ytterligare en läkartid. Den här semestern har min kropp totalt gett upp. Det är långt till toppformen.