Va? Vad sa du?

Idag har vi verkligen haft väder!

Vi har haft strålande sol som krävde att man klädde av sig till bikini. Ändå svettades man kopiöst när man satt i solen och läste en bok.

Vi har haft mulet med muller långt bort i fjärran så att man var tvungen att sätta på sig shortsen. Somliga som har problem med höften var t.om. tvungna att klä på sig en hoody för att inte bli för kalla.

Vi har haft mitt-emellan-väder där man verkligen kunde säga att halva himlen visade på ett superduperväder och den andra halvan skrämdes med blixtar, så att man var tvungen att stå och filma och fotografera för att man fascinerades så!

Vi har också haft sånt oväder att vi varit tvungna att gå inomhus och huka oss när blixtarna for genom luften. Där man tydligen också var tvungen att gå ut och ställa sig på altanen precis under takfoten där regnet inte kommer åt en…och där försöka fotografera det härliga regnet, när blixten fick för sig att slå ner på pappas tomt som gränsar till vår. När blixten slår ner precis där man står, på t.ex. en altan, så smäller åskan samtidigt och då hör man ingenting på det örat som är närmast åskan….

Va? Vad sa ni?? Jag hör inte så bra!!

Först - fint väder

 

Sen - Mitt-emellan-väder

 

Ännu senare - Mulet med attityd

 

Filmen nedan visar lite av mitt-emellan-vädret dvs. hur det är när man är precis på gränsen mellan fint och “fult” väder. Coolt!