Bra saker: Kattungar, Småungar, nytt tjockvin, skärgård!

Eftersom vi sov över hos våra vänner i Rimbo i natt, så passerade vi ju Norrtälje på vägen “hem” till Blidö. Vi passade därför på att göra ett data- och mobiltelefonsupportbesök hos min mamma och ett kattungebesök hos min syster.

Hur ska vi någonsin kunna passera min syster utan att svänga in och gosa med de här söta godbitarna?
 

 

 

Per plockade upp Strumpan och man kunde se på ögonen att det nog var bekvämt där…
 

Sen kan man ju inte vara kvar i famnen hur länge som helst för det finns ALLTID något annat som är mer intressant…

Smulan ville nästan inte alls gosa. Världen är ju så spännande och måste upptäckas. Vi lyckades dock fånga henne på några bilder!

 

 

Mamman har bråda dagar med alla sina kattungar!
 

NI VET VÄL ATT EN AV DE SVARTA KATTUNGARNA
FORTFARANDE ÄR TILL SALU??

När vi kom ut till ön fick vi träffa lilla Maja. Hon hade varit hos sin farmor och farfar hela dagen eftersom hon inte får gå på dagis. “Jag har vattkoppor här, och här, och här!”

Erlandssons dagis är väldigt fritidspedagogtätt. De kör nämligen med två vuxna per barn och aldrig har väl Maja haft det så bra som när hon är sjuk 🙂

Idag åt hon t.ex. rabarber och hallonpaj som farmor bakat. Det var gott och var tvunget att sugas in med fingrarna. Farfar fixade dock bort det kladdet!
  

Ni vet att jag gillar tjockvin, eller hur? Ni vet säkert också att jag gillar ett vin som heter Appassimento Tommasi (89kr). Det är grymt gott!!! I helgen har vi hittat en ny favorit som ni verkligen behöver prova om det är så att ni gillar tjockviner. Det heter Castelforte (75kr) och är faktiskt ännu godare än Appassimenton!!
 

Visst blir det lite mer sommar med blommor??
 

När solen skiner så känns det inte så fel heller….

I morgon bär det ut på böljan den blå!!