Måndag morgon

Idag vaknade jag och sen satte dagen igång direkt! Jag la upp en status på facebook, klädde på mig mina “motionskläder”, satte igång jobbdatorn, vek ihop en laddning med tvätt ur torkskåpet, hängde upp en ny laddning, kollade hur mina nattkörningar på jobbet hade gått, insåg att de gått så dåligt som de kunde gå, rättade felet, satte igång nattkörning nummer ett och gick ut på min entimmes morgonpromenad.

Puh!

Promenaden blev nästan en paus. Där ute i skogen brinner det såklart i mina ben och lungorna flämtar efter luft, men samtidigt så kan jag och Per prata med varandra, vi kan njuta av utsikten, morgonljuset och av alla djuren vi möter, vi får energi samtidigt som vi gör av med den. Det är mysigt i skogen på morgonen!

När vi väl kom tillbaka hem, så satte ruschen igång igen. Jag kollade hur jobbet i datorn gick och plockade fram frukost, mailade ut till berörda parter på jobbet att jobben tyvärr gått dåligt och att de nu inte kunde jobba i systemet som de borde ha kunnat, satte på en ny tvätt, körde igång nästa nattjobb när det första precis gått klart, åt frukost tillsammans med en nyduschad och fräsch Per, höll koll på körningen.

Nu sitter jag här och inser att jag lika gärna kan göra klart körningarna hemifrån och sen gå in i duschen när alla på jobbet kan gå in och jobba som de tänkt sig. Det blev en annorlunda morgon helt enkelt. Jag är pigg som attan!!

GOD MORGON