Födelsedag!!

Jo, jag vet!!! Man ska inte vara så tydlig med att man fyller år. Det är liksom någonting som andra ska uppmärksamma. Inget som födelsedagsbarnet själv ska kommentera. Min rubrik är alltså HELT fel…

Fast det struntar jag i för JAG FYLLER ÅR IDAG!!!  🙂

Jag har förvånansvärt få bilder från dagen när man betänker att det hänt mig så många saker som jag i vanliga fall fotograferar. Jag ber om ursäkt för det och förklarar mig med att det varit så fullt upp att jag faktiskt, konstigt nog, glömt bort kameran. Det här är i alla fall några av de saker jag varit med om:

Jag vaknade av underbar skönsång (ja, faktiskt) från familjen. De kom in i sovrummet med present och levande ljus. Underbart sätt att vakna. Undrar om de kan göra det till en vana?? Jag fick en enorm dvd-box med sex säsonger av tv-serien “How I met your mother”. (Jag frågade min, från och med idag helt nya, chef om jag nu kunde få vara ledig i några veckor för att hinna se alla arton dvd’er, men han sa nej…) Jag kommer hursomhelst ha många härliga timmar i soffan halvt ihopvikt av skratt. TACK!

Jag har fått massvis, verkligen drivor, av kramar och gratulationer under dagen från mina underbara kollegor (som antagligen har full koll på att jag gillar att fylla år). Det har verkligen varit en strid ström av underbara grattis. TACK!

Helt plötsligt kom det en stor, nej…ENORM, tulpanbukett till mitt bord och jag hade helt rätt när jag gissade att det var mina kollegor med min förre chef i spetsen som fixat dem till mig. Den här buketten var helt fantastisk. Många olika färger på tulpanerna, lagom krispighet och bundna med blåbärsris var de faktiskt helt klart värda att fotograferas. Jag kan knappt fatta att jag inte har tänkt på det under dagen. Jag är dock jätteglad för dem. TACK!

På lunchen fick jag sällskap av alla mina (från idag helt nya) kollegor. Vi gick till den goda italienaren “på hörnet”. Capri Due. Smaskigt och Trevligt. TACK!

Väl hemma efter jobbet möttes jag av ytterligare en tulpanbukett. Min käre make stod inte bara och lagade mat åt mig utan han hade även varit iväg och köpt blommor. Favoritsorten 🙂 TACK!

Födelsedagen fortsatte sedan med telefonsamtal från vänner och släktingar, sms med härliga hälsningar, ett vykort från min kära svärmor och en teckning från min brevvän Tilda och det värmde självklart mitt hjärta. Inget är bättre än att få hälsningar från er. TACK!

Sen plingade det på dörren och där stod Mattis med mamma Thérèse och pappa Peter! Tillsammans avnjöt vi allihopa (jadå, Marcus och Emma var här med) Pers goda mat och pratade och njöt. Jag fick öppna paket (ett med min alldeles egna apmössa inuti) och fick t.om. en skön sång i stämmor innan kvällen var över! TACK!!

Nu har jag suttit en LÅNG stund och tackat alla som firat mig på facebook och jag är helt tagen av alla hälsningar. WOW. TACK!!

Vilken dag!!

Ni förstår väl varför jag gillar att fylla år??

 

  

  

 

 

En kommentar till “Födelsedag!!”

  1. Grattis igen min vän och tack för en underbar kväll! Någon helg framöver vill vi gärna bjuda er på middag! Kolla kalendern vad som passar och återkom!

Kommentarer inaktiverade.