Operation borttagning

Idag har jag varit hos farbror doktorn. Det var nämligen dags att ta bort den där jobbiga pricken på benet som jag haft i flera år, men som jag helt plötsligt börjat oroa mig över eftersom den liknade en annan persons prick som jag hört var “en dålig typ”.

Jag blev visad in i ett rum med den här skylten på dörren:
20120109-153821.jpg

Sen fick jag sitta där och vänta en så lång stund att jag till slut blev uttråkad. Då tog jag, som alltid, fram min kamera. Eller i det här fallet, min iPhone, och tog en bild på pricken. Den skulle ju lämna det här jordelivet och då kanske jag skulle passa på att föreviga den, tänkte jag…
Pricken

Sen kom syster och bad mig lägga mig ner. Sen tvättade hon min vad. Det var nämligen där som pricken satt. Å sen kom farbror doktorn och skar bort pricken och sydde ihop mig igen. “Ordentligt. För vaden spänner man ju hela tiden och har tyngd på och så.”

Sen fick syster tvätta och torka och sätta på förband. Ett förband som jag tydligen ska byta ut i kväll. Jag ska tvätta såret och sätta på ett förband som är vattentätt så jag kan duscha, men nu ser det ut så här:
20120109-153848.jpg

Nu har jag en kom-i-håg lapp med följande text:

  • Byt förband i kväll.
  • Ta bort stygnen om tio dagar.
  • Ring om tre veckor och få besked om vad pricken var för typ.

Jag hoppas pricken var en trevlig typ.

2 reaktioner till “Operation borttagning”

  1. Hoppas du läker fint 🙂 och att pluppen är en snäll sort såklart!!!

    1. Mitt vänsterben har så sjukt många ärr så högerbenet var avundsjukt. Nu blir det jämnare! 🙂

Kommentarer inaktiverade.