Alla fotogalningar samlade på ett ställe

Weeeee!!! Idag var det dags att gå på fotomässan och jag var glad redan när jag vaknade. Tänk att få gå i flera timmar bland folk som inte pratar om något annat än om fotografering!!

Vi tittade först på Creative Center. Naturligtvis! EIZO var ju en av utställarna. Det gjorde vi dock innan dörrarna hade öppnat. Så fort mässan öppnade gick vi istället till Nikons monter och lämnade in våra två systemkameror. Vi var först till Check & Clean. Det syntes också på de kvitton vi fick som bevis för att kamerorna var just våra kameror!

Nummer 1 och nummer 2!

20111119-181806.jpg

På en halvtimme hade Nikon gått igenom och städat våra kameror helt gratis och nu är de så fina så!!! Tack för det Nikon!

Efter en lång stund av längtande (man trånar ju efter precis allt i varenda monter) gick vi och tog en kopp kaffe. För min del behövdes inget, men Per började bli lite “gnällig” 🙂 Jag tog såklart en Pepxi Max.

20111119-181814.jpg

Efter mässbesöket åkte vi till Kista Galleria. Där åt vi grekisk lunch och letade efter de presenter jag ska ha med mig ner till Indien på söndag.
20111119-181828.jpg

Med presentletandet gick det inte så bra, så vi tog en kopp kaffe igen 🙂

20111119-181835.jpg

För att hämta extra kraft slank vi sen in på den nysläppta filmen i Twilightserien: Breaking Dawn. (Jag var som vanligt spänd och smårädd och kom ut från salongen halvsvettig…)

20111119-181843.jpg

Efter bion hittade jag ÄNTLIGEN presenterna som jag letat efter! Det kändes skönt. Nu börjar det kännas som att jag har allt jag behöver inför resan. Det är bara något skumt med min garderob. Alla kläder ser ut att ha krympt. Skumt.

Väl hemma har jag nu kikat lite på de två saker jag fick med mig hem från mässan. En reflexskärm och en kurs i Photoshop Elements. Skärmen ser ju lite bökigt stor ut. Inget man vill gå omkring med på stan direkt…
20111119-181908.jpg

Man kanske inte springer omkring på stan med såna i och för sig? Hur som helst så kan man snurra ihop den så den blir så här liten. Eller “man” kan inte, men Per kan. Jag har övat en stund och hittills bara lyckats slå till mig på läppen med skärmen och slagit till kökslampan så den gungade. Allt när den “fjongar” upp och blir stor. Det blir nog till att öva lite till 🙂
20111119-181922.jpg

Resten av kvällen tänkte vi nu spendera ensamma på tu man hand. Detta eftersom Marcus är på bankett och Emma är på fest på Skeppsholmen. För mig och Per blir det istället härligt god middag och “Så mycket bättre”. Det känns som en helt perfekt kväll!!

Kram

PS. Det slog mig just att det är lite underligt att en dag som i princip bara handlat om fotografering är dokumenterad med telefonen på en mobiltelefon… DS

4 reaktioner till “Alla fotogalningar samlade på ett ställe”

  1. Aha, det verkar som man snurrar ihop den där på samma sätt som en sån där solskyddsskärm som man fäster med sugproppar på bilfönstret. Jag fattade inte alls hur det gick till först, men sen när man lärt sig kan jag inte fatta hur jag inte kunde fatta först – fattar du? Det jag ville säga var att när du lärt dig så blir det lätt 🙂

    1. Ok, jag hoppas su har rätt för annars lär jag få fläskläpp varje gång jag fotat porträtt…

  2. …….dokumenterad med telefonen på en mobiltelefon… menar du kanske kameran på en mobiltelefon……….. ja vi förstår, du är snurrig efter “ihopvikningen och fläskläppen”

Kommentarer inaktiverade.