Piiiiip!

Även idag hittade jag läxböcker och bakverk i köket när jag kom hem. Idag var det dock bara två tjejer som satt där. Ganska snabbt klädde de dock om till träningskläder och drog iväg till gymet. Att Emmas kompis är hurtig det är inte så konstigt (hennes familj är superduktiga på att röra på sig), men var har Emma hittat inspirationen??

Idag lagade jag mat (Per är bortrest. Har jag sagt det?) och jag inser nu att jag självklart borde ha tagit fram fin-kameran och tagit en artistisk bild (det finns t.om. en specialinställning på kameran som är till för att fota mat med…) som jag kunde ha använt som bevismaterial, men jag glömde det! Ni får lita på att jag gjorde det. 🙂 Vi var två som fick äta den färdiglagade maten, och även om Marcus frågade hur jag hade tänkt när jag lagt osten överst, så tyckte i alla fall jag att den smakade gott. Hur står ni ut alla ni som lagar mat varje dag? Det är ju riktigt tråkigt. Inte undra på att osten hamnar på fel plats…

Jag sitter och funderar på när Sverige blev lill-Amerika. När hände det? Jag sitter och tittar på tv och inser att det piper hela tiden. RIKTIGT IRRITERANDE. Istället för att få höra vad kändisarna runt matbordet, i programmet 4 stjärnors middag, säger (snuskiga ord förstår jag på minerna) så hörs långa piiiiiiiiip! Censur. I Sverige? Har vi haft det länge?

Nu förväntar jag mig såklart att ni svarar mig på alla dagens frågor. Det är bara att klicka på kommentarslänken här nedanför. Seså. Jag måste ju få svar!!!

4 reaktioner till “Piiiiip!”

 1. 1. Var Emma hittat inspirationen – hos hurtiga kompisen kanske?
  2. Ja, du har sagt att Per är bortrest. Fast inte hur länge (men han är uppenbarligen fortfarande borta).
  3. Hur man står ut med att laga mat? För att man måste, annars får man ju inget att äta. Dessutom behöver jag ju bara laga mat typ varannan dag.
  4. Censur i Sverige? Hmmm… ja, tydligen.
  5. Har vi haft det länge? Nja, det där pipandet är nog en rätt så ny företeelse tror jag.

  Sådär – nu har jag svarat på alla frågorna! Det trodde du inte va?
  Kram från äldsta lillasystern.

  1. Du missade faktiskt en fråga…

   När hände det? Jag uppfattade frågan som att den var relaterad till meningen innan som lyder: “Jag sitter och funderar över när Sverige blev Lill-Amerika.”

   Men annars tror jag nog att det var alla 🙂

 2. 🙂 nää, det trodde jag faktiskt inte!!

  Per är i Linköping. Kommer hem sent imorgon kväll.

  Jag lagar nästan aldrig mat, men äter….det gör jag nästan alltid!

Kommentarer inaktiverade.