Bokslutsveckan suger energi…

…men några rader ska jag väl kunna skriva innan jag slocknar 🙂

Vad har hänt sen sist då?

Jo, jag har jobbat som en galning med bokslutet. Det är så klart inte så, men det känns som om allting går sönder, hakar upp sig eller beter sig som trilska småbarn vad gäller applikationer och servrar! Det positiva är väl att jag, i och med det, fått öva på:

  • Tålamod
  • Engelska i tal och skrift
  • Prioritering
  • Inre lugn och mindfulness

Bara bra saker!! 🙂


Sen har ju Per totalt ramlat in i Jamie Olivers nya kokbok och det gör hela familjen glada som lärkor. Nog för att Per ALLTID lagar fantastisk mat, men nu är det helt nya rätter som ingen av oss smakat tidigare, det är flera rätter och det går snabbt att laga till härligheterna. Har ni inte provat tidigare så prova!!

I övrigt är det nog ganska mycket som vanligt hemma i Hertzresidenset. Vi ser Emma med näsan i skolböcker eller fullt koncentrerad på “Idol”uttagningarna (som tydligen är den bästa delen av Idol), Marcus sitter med sin nya MacBook Air i knät och ler stort. 🙂 Per och jag är tråkiga och följer gamla mönster: Matlagning, Disk, Tvätt, Wordfeud och jobb. Det som skiljer sig litegrann i samtalsämnena är “vilken sorts sten ska vi lägga på grusgångarna?”. Vi måste ju göra något definitivt för att få bort kattbajsarna som vi tyvärr fått vänja oss alltför väl med. Om vi lägger stenplattor på gångarna istället för grus så ska väl katterna inte använda det som toalett??!