Två av mina favoriter på samma dag!

Först av allt vill jag gratulera min syster som fyller jämnt idag!!

HIPP HIPP
HURRA HURRA HURRA HURRA
Grattis Anna!!

Jag har glömt att visa er att Emma har klippt sig. Det är en STOR händelse i hennes liv när det händer. Det är nämligen inte ofta. Speciellt inte nu när Malin varit mammaledig jättelänge och när man försöker boka tid inte lyckas. Nu har Emma i alla fall klippt sig! Många centimeter åkte av på längden, men som frisören sa: Det var inte så mycket hår som försvann eftersom det var så slitet innan klippningen.

Före                                 Efter

Att jag kom på att jag inte hade visat er klippningen var för att Emma kom in till stan idag och åt lunch med mig. Hon har ÄNTLIGEN förstått tjusningen med Sushi så därför var det just det vi åt idag! I solen.

Emma tyckte jag var mycket somrig i mitt “rosa” kit
och tog en bild så ni skulle få se och också känna på somrigheten!

Äpplet faller inte långt från päronträdet.
Same same but different.

Under den resterande delen av dagen lyckades jag höra flera personer som pratade om den hemska trafiken och hur “hela stan” stod still.Det gjorde att jag vid femtiden faktiskt åkte både tunnebana och tvärbana istället för att sätta mig i bilen. Ni som känner mig väl, vet att det tar emot för mig. Jag åker så mycket hellre bil. Jag skulle dock hem till apan och äta middag och då var jag ju faktiskt nödd och tvungen att ta mig fram fort!!

Hemma hos apan och hennes Peter så bjöds vi på supergod
(och oväntat fancy middag eftersom det är onsdag)
trerätters middag med efterföljande kaffe och choklad.

Min goa apa med den goda desserten!

Tack så mycket, P & T, för trevlig stund, god mat, härlig musik och värme!!

På vägen hem trodde jag knappt mina ögon när vi var tvungna att stå i kö en lång stund. Fast det har ni redan sett från förra blogginlägget som var mitt ANDRA från iPhonen. Jippie. Nu ni. Nu kan jag blogga varsomhelst ifrån. Ingen går säker 🙂

2 reaktioner till “Två av mina favoriter på samma dag!”

Kommentarer inaktiverade.