M-Å-N-D-A-G

Min apa (internt namn på min vän Thérèse) och jag fick inte riktigt kontakt när vi behövde idag. Det var inte bra… När vi först lärde känna varandra så ljöd flyglarmet och det har på något sätt blivit “vår” grej. Varje gång det tjuter så tänker vi på den andra personen och allt som oftast kan vi få iväg ett sms, säga hej på msn eller maila. Det är mysigt och tryggt. Idag ringde apan mig medan larmet skrek utanför huset. Jag kunde dock inte svara eftersom jag satt på möte. Jag vill härmed bara tala om att jag tänkte på dig, darling!!

Å så har jag glömt att skriva att jag faktiskt såg regplåt 041 före helgen. Idag såg jag 042 två gånger på vägen hem. De båda bilarna stod parkerade precis bredvid varandra så jag gissar att det var universums sätt att göra det lätt för mig 🙂 Carina, min fd. kollega, som började leta regplåtar långt efter det att jag börjat “leken”, hittade nummer 094 – 097 bara idag. Det är bara att gratulera!!

När jag satt där i bilen på väg hem så blev det helt plötsligt tvärstopp på motorvägen. Bara så där. Efter en lång stund insåg jag varför. Bilolycka. Ambulans. Bärgare. Poliser. Hua! Jag tackar min lyckliga stjärna för att jag klarade mig helskinnad hem idag igen! Tacksamhet.

Det är ju inte helt konstigt att jag började nysa, snora och bli tårögd på eftermiddagen. Jag hade nämligen satt upp som mål för kvällen att gå och träna. Jag har ingen plan på att träna imorgon, så då är jag säkert frisk igen, tror ni inte?

Att hoppas på att huset ska hållas städat, soporna utburna och blommorna vattnade, bara för att två av fyra familjemedlemmar är lediga hela dagarna är verkligen inget man ska syssla med. Då får man nämligen hoppas i onödan 🙂 Idag när vi kom hem så fick vi dammsuga, tvätta, diska och plocka undan väldigt länge innan vi kom till en renhets- och ordningsnivå som vi kan leva med. De dagslediga familjemedlemmarna är dock kloka nog att inte vara hemma och inte ens ha talat om var de är. Smart drag!

God kväll önskar jag er. Nu ska jag och Per titta på film. Undrar vad som visas på AppleTv’n idag?!

4 reaktioner till “M-Å-N-D-A-G”

 1. Susanna, hittade du några uppenbara fel? Säg till i så fall. Min förra korrekturläsare har sagt upp sig 🙂
  P&K

  1. Nej, idag var det bra 🙂

   Jag säger till om jag ser något fel 😉

   Puss och kram på dig med

Kommentarer inaktiverade.