Schleten

Idag hade jag nästan tänkt att inte blogga. Jag känner mig schleten och trött. Jag är inte helt hundra. Jag vet inte vad som är felet, men nåt fel är det. Tanken på att inte blogga försvann dock när Per sa att jag kunde/borde gå och sätta mig och vila medan han lagade mat. Vila för mig är ju detsamma som att blogga och här fick jag värsta chansen.  🙂

Vad händer då, som är värt att blogga om? Tja, inte så mycket. Huset är tomt och tyst. Marcus tog precis min bil till en kompis för att grilla och Emma drog iväg för att sola. Det är inte direkt så att de väntar med förväntansfulla ögon på att vi ska komma hem från jobbet…

Utanför huset då? Händer det nåt där? Jag tittade ut tidigare och såg att ormbunkarna växer som ogräs! Jag gillar dem dock. Vet inte varför, men de är lite roliga. Jag har INTE planterat dem, utan de är verkligen ogräs. 🙂 Jag och grannen låter dem dock frodas. Varför inte liksom?

Jasminebusken blommar för fullt., Den är dock galet ful i år. Ni får inte se hela busken. Jag försökte nämligen “trimma” den förra året och det har gjort att den är helt vanskapt. Jag läste på enligt konstens alla regler, men tydligen misslyckades jag kapitalt. Doftar gott gör den dock!

Nä, jag får nog gå in igen och leta efter bloggmaterial. På köksbordet står det som blev kvar när jag hade gjort mina studentmottagningsbuketter. I fredags fanns inte en enda blomma på de här stänglarna. Idag blommar det ganska galet. Tur jag inte slängde dem. De sprider ju glädje!!

Nä, jag ska nog vila lite ändå. Jag är ju inte helt mig själv. Det är riktigt skönt. Då kan jag ta det lugnt en dag! Tjing!

En kommentar till “Schleten”

  1. Hon hade rätt damen i blombutiken att de har bra blommor. Men jag tror att du missade en del av den utläggningen när du hämtade pengar till att betala dessa blommor. Vi ska verkligen gå dit och köpa blommor till hösten.
    Du som gillar tulpaner ska gå dit. Tydligen håller deras tuplaner sig bra mycket längre än många andras, om man byter vatten och så.

Kommentarer inaktiverade.