Nu – familjealbum, typ!

Nu har jag kommit hem från Blidö Wärdshus, en god middag och livebandsunderhållning. Hela kvällen måste nog anses vara totalt lyckad om man bara bortser från den hjärtattack jag fick från grävlingsattacken jag utsattes för under promenaden hem!! Nästa gång jag ska ta mig hem från Wärdshuset med alkohol i blodet, så cyklar jag!!!

Eftersom jag inte hann med att blogga innan middagen så gör jag det nu. Jag måste dock säga att jag tror att den är mest intressant för den person som känner någon i min familj för nu blir det bilder som från ett familjealbum (igen).

De här väldoftande blommorna hittade jag på väg till bryggan. Min far och jag kunde inte annat än att stanna till och dra in doften!

Min systerson är glad i sin hatt med traktorbild på!

Familjemedlemmar på väg till havet!

Min bror omfamnar havet, känslan och doften!

Pappa Rune sitter på egentillverkad bänk.

Svan. Knölig sådan.

Minsta syskonet i vår skara.

Syster Anna med avkomma.

Farfar, vi måste gå här!!

Lillebror på besök på min nyklippta gräsmatta.

Maja på språng!

Maja Piraya!

Mamma Frida tar Majas napp och det är ROLIGT!!

Cool chick 1

Foto:Per Hertz

Cool chick 2

Foto:Per Hertz

Maja och Majsan

Foto:Per Hertz

Alexander hos farmor

Ha ha ha, jag hann ta chokladen innan du hann ta den!!

Foto: Per Hertz

Den här cykeln är MIN!!

Sandlådekusiner

Här någonstans lämnade jag er i förra blogginlägget….

Gäster på Blidö Wärdshus:
 
                                    Foto: Per Hertz

Vi insåg att livebandet behövde två till i publiken så vi tackade nej till skjutsen från syster och stannade kvar några timmar längre än planerat. På vägen hem njöt vi av sommarvärmen och pratade om hur bra det går att GÅ hem trots att det är en fyra kilometer lång promenad. Sen kom grävlingen…. Nästa gång cyklar jag!!!

2 reaktioner till “Nu – familjealbum, typ!”

  1. Grävlingattack låter mycket värre än verkligheten Mia, om grävlingen attackerade dig så uppfattade nog grävlingen att du attackerade tillbaka 😉 och vad det gäller cykeln så har jag gjort det nån gång fast från Vildand och det resulterade i hastigt besök ner i diket, blodig haka och tillslut telefonsamtal till pappa som kom och hämtade med förmaningen “du ska inte dricka så mycket” varpå jag svarade med min lite smått påverkade logik att “det är ju helt uppenbart att det är cykla jag inte ska göra, allt gick bra tills jag satte mig på cykeln”. Så min erfarenhet säger att har du druckit mycket, ta inte cykeln!!

Kommentarer inaktiverade.