Uttänjd och Utsliten

Jag är sliten och jobbar hårt på att försöka göra mig blank och fin igen. I kväll har jag t.ex. umgåtts med varma och kloka människor som bara vill mig väl. Det känns som om det hjälper mig att nå målet med polerandet, men jag behöver mer inre lugn. Jag hoppas helgen ska ge lite av den varan och att universum känner av de tydliga vibbarna jag skickar ut;  Jag klarar inte mer slippapperskänslor just nu!

En annan sak jag gör är att jag fokuserar på det som är mjukt och lent, det som är bra och framför allt på allt som jag har att vara tacksam för!

Det finns många saker att vara tacksam för! Det blev jag väldigt tydligt medveten om i morse när jag åkte till Karolinska Sjukhuset för att göra en mammografi. En sådan rutin-klämma-tills-brösten-är-platta-kontroll som alla över 40 år (som har tuttar) blir kallade till. Jag var alltså på Radiumhemmet där det finns skyltar som pekar vart man ska gå om man inte är där på rutinkontroll. Jag lovar att tacksamheten (och skuldkänslorna över att man inte alltid är tacksam som en galning över sin hälsa) flödade och gjorde så att håren på armarna ställde sig upp när jag passerade en skylt som visar vart man som strålningspatient ska gå. Tack – Platta till dem, gör det, jag är bara glad!!


Jag är också tacksam för att, trots att jag beställde en grej jag behöver alldeles för sent mot vad jag borde ha gjort och trots att leveranstiden enligt företaget kunde bli aningens för lång mot vad som fungerar i mitt späckade schema, så kom paketet i tid!! Tack – det gör livet en aningens mindre raspigt och för det är jag tacksam!

Vad är ni tacksamma för?  

3 reaktioner till “Uttänjd och Utsliten”

 1. Alltså… vad är det i paketet?
  Det finns massor som jag är tacksam för. Din vänskap är en av dem.
  Hoppas att du finner ro snart. Du är värd det. KRAM

 2. Idag är jag tacksam för:
  1. Livet. Som är så stort och vidunderligt, så roligt och så skrämmande. Så underbart härligt och utmanande svårt. Tack för att jag får förmånen att uppleva denna fantastiska resa!
  2. Årstider. Varenda en har sin charm. Och skulle sommaren verkligen kännas så efterlängtad om vi inte hade haft vintern?
  3. Att jag bor i ett land som Sverige. Som är tryggt och rent och som har resurser att ta hand om sina invånare.
  4. Den ‘resa’ jag gjort de senaste två åren. Det är det bästa jag någonsin gjort, men också det svåraste och mest smärtsamma. Jag skulle inte ha det ogjort för någonting i världen och det har varit värt varenda jobbiga stund det gett mig.
  5. Jag är tacksam för varje kick, buff och spark jag får i min mage. Detta påminner mig dagligen om vad som verkligen är viktigt och prioiriterat i mitt liv.
  6. Och så är jag fortfarande tacksam för förra fredagens tjejkväll. Den får mig fortfarande att le och känns som balsam i själen. Vilka vänner jag har! 🙂

  Hur länge vill du jag ska fortsätta?! 🙂

  Tacksam het är snabbaste vägen till lycka är det någon som sagt. Och jag tror det är sant!!!!

Kommentarer inaktiverade.