Välkommen till min fredag!

Vad finns det nu att säga om den här dagen? Min fredag – Tja…..jag kan säga att jag redan på väg till jobbet såg både 031 och 032 vilket gjorde mig riktigt glad. Det gick i och för sig riktigt långsamt på motorvägen när jag såg den senare av de båda, men vad spelar det för roll när man hittar en regplåt??

Arbetsdagen blev bättre än förväntat mycket beroende på min arbetskollega Cim som gjorde precis allt hon kunde för att få mig på rätt köl, arbetsuppgiftslistan så kort som möjligt och timmarna på kontoret så roliga som möjligt. När jag dessutom lyckades lura henne från sin matlåda och ta en tur mot närmsta japanska restaurang så var det nästintill en perfekt dag! Tack för det Cim!!

Det var en lång arbetsdag och när jag kom hem så var det bara att sätta igång med arbetsdagen där hemma. Det var bara att börja plocka i ordning, tvätta kläder och städa badrum så fort jag kom hem. Alla har vi våra arbetsuppgifter och “måsten”. Sköter man dem inte i veckan så får man sköta dem på fredagskvällen – Städa Städa, varje fredag och så varje jul! Det tycker jag är kul! (Minns ni den sången? Den kanske handlar om mig?)

Per är ju inte direkt arbetslös heller här hemma så han jobbade med att få fram fredagsmiddagen som idag bestod av en härlig bruscetta…

…oxfilé tillagad så länge som man önskar. I Marcus fall ska det vara nästan “rare”, i Pers fall passar det nog bäst med “medium” och i mitt fall så var det nog “skosula”. Vi njöt dock alla av vår köttbit som serverades med ett härligt tjockvin! GOTT!

På fredagar är jag alltid jättesuperdupertrött och det blir inte så mycket gjort eller sagt. Jag vilar mest och försöker ta igen mig efter veckan. Jag avslutar därför bloggen med en inre glädje istället för fler ord. Jag är nämligen stolt som en tupp – Jag finns på en hemsida som inte är min egen!!

Jag är en COOL mössägare!! Det ni!!
 

En kommentar till “Välkommen till min fredag!”

Kommentarer inaktiverade.