Fredagsspark

Regplåtsjakten fortsätter och idag såg jag nummer 029! Jag ligger ganska dåligt till om man jämför med andra inom samma lek, men vad ska man göra? Det är bara att leta vidare. Rätt vad det är så kommer jag att gå om dem alla och hitta massvis med bilnummer. Tror ni inte?? 🙂

Jag har precis kommit ut i skärgården och det är en otroligt skön känsla. Det är kolsvart utomhus och jag kastar mig rakt in i lugnet och försöker frenetiskt bli av med de dåliga vibbar jag har med mig från dagen. De vibbarna tänker jag inte grotta ner mig i (vad skulle det leda till?) utan jag går istället direkt på de otroligt sköna varma känslorna som kommer ifrån något helt annat – nämligen en tjejkväll med min gravida vän Thérèse i fokus!

Det är ju lite slitsamt att gå omkring och bära på en extra person, jobba heltid och dessutom plugga på halvtid. Dessutom så borde alla gravida kvinnor uppmärksammas lite extra – bara ”för att”, så vi (Thérèse allra närmaste vänner) såg till att sätta ”mamman” i fokus och sitta och mysa en kväll och ”bara vara” tillsammans.

Kajsa – världens mest uppfostrade hund?

Kvällen blev nästan som en liten minivariant av en babyshower när hon förutom god mat och dryck bjöds på paket och omtanke! Jag tror hon blev glad över överraskningskvällen…. Det är i alla fall så jag väljer att tolka tårarna som rann ner för hennes kinder när hon insåg att hon skulle få träffa sina tjejer!

Här är det paketöppning!
 

Jag är så glad att få ingå i hennes lilla umgängeskrets där skratt och värme kommer som en naturlighet och jag ser fram emot att få träffa lille Grynet så där någon gång i slutet av juli. Han sparkade på mig ikväll och i bilen hem satt jag och funderade på HUR jag ska göra för att ge igen när vi ses 🙂

5 reaktioner till “Fredagsspark”

 1. Du får inte sparka på honom!!! Tänk på att jag har anmälningsplikt…(gäller visserligen bara barnen på min arbetsplats…)
  Du får pussa, gosa, lukta och mysa 🙂

  1. Orättvist att han får sparka, men inte jag…

   Jag har dock kommit på hur jag ska göra!
   Han kommer inte undan 🙂 Jag ska suburta honom på magen när han blivit några månader gammal. Så det så!!

 2. Bästa presenten av alla var att få ha mina goa vänner tillsammans i samma rum – vilken gåva! Tack snälla ni! <3

  Och NEJ, du får inte sparka på Grynet! Men en liten buff i rumpan kan du få ge honom om du vill?!

  1. Varsågod, T!
   Det var ett sant nöje för oss och något vi borde göra oftare!!

   Jag kom också fram till att apmammor mest pussas och kramas 🙂

 3. Apmammor – det är bra grejjer det! Och tänk vad Grynet kommer bli unik, det är inte många som har en apmamma, speciellt inte VÄRLDENS bästa apmamma!

Kommentarer inaktiverade.