Hemlagat!

Idag har jag fått betala med trötthet för att jag hade roligt igår kväll. Jag kom inte i säng förrän klockan två. Det var dumt eftersom jag skulle upp och jobba idag, men då hade jag hunnit skratta, gråta, förfäras och förundras, så det var nog värt det ändå. Den LÅNGA diskussionen där vi fick information om alla spöken som bor på Rånäs slott var i alla fall helt klart värt lite trötthet. Att se hur rädda en del blir av alla läskiga historier, hur andra inte tror på spöken alls, men som å andra sidan verkligen fick fysiska bevis för något konstigt när de klev in i det värst hemsökta rummet. Spöken eller inte spöken – alla blev påverkade av samtalsämnet.

Har ni lust att ha en skön helg på landet vid en sjö? Vill ni äta gott, dricka gott och kanske cykla, få en massage, gå på spa, skjuta lerduvor, paddla kajak eller göra något annat på deras långa lista över aktiviteter? Eller varför inte sova i rum 22 och få träffa något av alla slottsspöken? 🙂 Åk i så fall till Rånäs Slott. Ni kommer inte ångra er! Hade Rånäs inte varit “hemma” för mig, så hade jag definitivt bokat in en weekend.
  

Per har varit ute på resa i vårt avlånga land (vilket jag såg på facebook och förvånades) och är också lite trött. Det syntes på vår middagsmat idag. Jag fick laga mat och ni vet ju hur det blir då…. Allt var dock hemlagat!!

Pannkaka a la Mia:

Jordgubbssylt a la Mia:

Det var inte nyttigt, men det var gott!

4 reaktioner till “Hemlagat!”

Kommentarer inaktiverade.