My precious!!

För att komma ut till ön så måste man ju åka på ett gäng broar och två färjor. För mig är det faktiskt (hur konstigt det än låter) helt normalt och något man bara gör. Det är antagligen så andra gör när de åker tunnelbana eller pendeltåg. De tänker inte på HUR de åker. De bara åker. När jag åker pendel hör jag hur folk flinar åt mig…..jag ska börja flina åt hur folk är oroliga när de åker färja och undrar hur de ska köra, var de ska stå och vad det kostar att åka med 🙂 Ha!! Nu kom jag på det. Varje gång jag åker pendel hädanefter ska jag tänka på det!!

Blidösundet lyses upp av solens varma strålar!

Fint va?

Idag när vi kom till Blidö så insåg vi att “normalt” folk nog har fina trädgårdar där det behövs jord. Vi har inte en sån trädgård. Vi sitter inte och tittar på vår trädgård när vi är på Blidö. Vi tar oss ut till havs! 🙂

Idag har jag riktigt riktigt ont i halsen. Jag har lärt mig att det bästa knepet för att få bort såna krämpor är att dricka whisky. Idag provar jag dock med Gin. Det kan funka….

Idag gick jag på det…. Jag köpte verkligen såna där bokstäver som “alla” har som jag har lovat mig själv att aldrig köpa. Nu är det kört. Dessutom är frågan var de ska stå. Just nu står de i fönstret. Fint?

Å andra sidan, så är det lite jobbigt redan efter en halvtimme…

Per säger “Vah???!!” varje gång han ser dem inifrån vardagsrummet 🙂 Ska jag ställa dem tvärtom fast de faktiskt står BAKOM fåtöljerna och egentligen inte syns inifrån?

Sen var det grejen med hobbys och leksaker!!

Jag bloggar och fotograferar. Ska man mäta det i timmar per vecka så är det nog en skrämmande hög siffra vi hittar. Per har därför tagit sig för att köpa något han sedan länge velat ha. När han kom på att det kunde vara hans “hobby” så klippte han till och köpte en Apple TV!

My precious!!!