Tebaljor – check!


Idag fick Marcus sin nya tand!!! Den är riktigt snygg och som vanligt så får jag inte fotografera honom för att visa det för er. Ni får helt enkelt tro mig på mitt ord när jag säger att han inte behöver skämmas över den. Jag tror knappt någon kommer att se att den är “fejk”. Den här tanden ska enligt Folktandvårdens utsago “sitta där den sitter”. Vi hoppas verkligen att de har rätt. Det ska väl räcka att man som nittonåring haft sisådär femton framtänder? Svaret är JA.

´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸¸ ><((((º>


Om man ska ha en bildskärm, så vet ni ju att man ska ha en EIZO, eller hur? Det är många som har förstått det och idag är kulturhuset fullkomligen proppat av dem!! Dreamhack har bjudit in de bästa game-arna i världen att spela StarcraftII och gissa vilka skärmar de använder?? Marcus och Per var såklart där och kikade. Tävlingen streamas från båda Aftonbladet och Justin.se och jag fascineras över att vuxna män sitter och spelar datorspel och att fyrtiotusen killar (antar jag) sitter och följer det på nätet. Jag håller dock med om skärmvalet 🙂 Alla borde ha en!

´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸¸ ><((((º>

 Jag gillar våren (trots pollenallergin)! Jag gillar den verkligen jättemycket. Den känns så positiv och jag blir så glad! Help plötsligt är jag inte som ett dött kolli när jag kommer hem från jobbet utan det finns en liten energiskvätt kvar inom mig. Idag har jag inte bara slängt in en tvätt (som varje dag) och ätit och diskat utan jag har krattat bort alla löven i slänten utanför köksfönstret och även på gräsmattan nere vid bilarna. Det blev jättefint och så fick jag motion samtidigt! Våren är underbar. Den lovar något mer.

Jag fick ner några påskliljor i en kruka också! Tyvärr var krukan inte den vackraste. Det såg jag av någon anledning inte förrän nu när jag såg bilden. Jag får nog hitta på något med den för att piffa till den. Blommorna är fina dock!!

Jo, trappan behöver oljas, men visst ser det lite lite mer välkomnande ut nu, med lite påskliljor utanför dörren istället för en snöskyffel?

´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸¸ ><((((º>

Per har uppgraderat Emmas telefonabonnemang och jag har tömt min “gamla” iPhone3:a på min information så “idag hände det”. Emma gick in i iPhonevärlden! Det är den absolut sista telefon vi NÅGONSIN betalar åt henne och det verkar som om hon har förstått vad det innebär dvs. FÖRSIKTIGHET! Hon är glad som en lärka och förvirrad som få. Inget funkar som det gjort på hennes gamla vanliga telefoner och Per springer upp och ner i trappan för att hjälpa till. Pers irritation börjar synas igenom men lärkan Emma hörs mest!

´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸¸ ><((((º>

Jag vet inte om jag vågar berätta att jag åkte in i Sollentuna Centrums parkeringsgarage bara för att leta efter regplåten med numret 009…hmm. Nä, jag struntar i det (speciellt eftersom jag faktiskt inte hittade någon sån skylt) och berättar istället att jag köpte sex stycken temuggar idag! Emma har tidigare bett mig att köpa STORA tebaljor, men jag har inte riktigt hittat rätt. Inte förrän idag.

De rymmer lite mer än en halvliter och det tror jag blir perfekt!
Jag ska gå och koka mig en kanna te och se efter!

 

6 reaktioner till “Tebaljor – check!”

 1. Var hittade du kopparna?? Mina stora koppar är ju lite lite för små 😉

 2. Jag hittade 009 och 010 åt dig idag när jag skulle hem. Men det räknas ju inte. Synd.
  Sen så tänkte jag på Pers springande i trappen. Man skulle kunna se det som motion och då är det bra att springa upp och ner sådär 😉

 3. Hej Maria! Hittade till din blogg nu och läser med glädje. Kul att du kände som jag för alla “borden” Det har underlättat mitt liv! Mer “vill” i livet!

  Att trappan behöver oljas ser bara du och blir kanske snart ett måste – i alla fall när första stickan hittar in i foten..ajaj… Ha en skön vecka!//Vera

  1. Välkommen hit, Vera!!

   Ja, ditt sätt att ta hand om “vill”, “borde” och “måste” satte sig som en smäck och jag lever redan efter de visdomsorden. Tack söta du!

   Kramis MIA

Kommentarer inaktiverade.