Städa städa…

När handfaten är ludna, då vet man att det är dags att städa…

Om man tar bort alla “borden” och håller sig till “vill” och “måsten”, så får man väldigt mycket mindre att göra och väldigt mycket mer tid över att bara “vara”. Det är jätteskönt och är bra för välmåendet och den inre hälsan.

Jag fick det här rådet, “att bara ägna mig åt vill och måste och helt strunta i borde”, av en underbar tjej som heter Vera. Vera är klok. Hon sa också att om ett “borde” blir tillräckligt viktigt, så blir det ett “måste” så allt löser sig till slut. Idag var mitt badrum ett “måste”. Nu är det superrent och jag mådde jättebra medan jag städade det. Musiken pumpade ut ur högtalarna och jag ägnade mig bara åt något jag “måste”. Inga borden här inte!!

När jag hade städat klart satte jag mig bara rakt ner på yttertrappan och tittade på blommorna. Jag och Ferdinand ni vet!! Blommorna gav mig energi och jag gav dem lite mer jord och vatten. Symbios??

Idag är det onsdag och ni vet väl vad det betyder? Då sänds Sveriges Mästerkock på TV4!! Min favorit gick vidare till finalen!! Det är hur spännande som helst nu…

Jag är helt övertygad om att ifall Per var med i tävlingen, så skulle han gå långt. Det tror jag min kollega Rogers fru skulle göra också om hon var med. Vi har bäst matlådor på jobbet. Roger och jag alltså! 🙂

4 reaktioner till “Städa städa…”

  1. jag är oxå helt övertygad om det
    per är jätteduktig även hans bror är det

    kram

Kommentarer inaktiverade.