Snön smälter

Det är vår och snön smälter här hemma på gatan. Den ligger fortfarande kvar i stora isiga högar, men de blir mindre dag för dag. Det brukar ju vara helhärligt att se det gröna gräset leta sig fram, men det som göms i snö kommer fram i tö. Hemma hos oss är det inte små söta sandlådespadar eller borttappade vantar. Nej, hos oss är det istället äckliga, mögliga (!) kattbajshögar!

Jag har sagt det förut och jag säger det igen fast jag vet att jag får fiender. Jag brukade gilla katter, men det sista åren på den här gatan har gjort mig till en stark kattmotståndare, nästan katthatare! Man ska inte ha utomhuskatter i tätbebyggda områden!! Idag har jag gått runt en lång stund med handskar, plastpåse och liten spade och tagit bort bajshög efter bajshög från gräsmattan. BLÄ!

Något som inte är dumt eller blä alls, är det faktum att imorgon efter jobbet åker jag ut till ön. En hel barnfrihelg på Blidö i Vitsippan går inte av för hackor! Bara en skön skärgårdsö, krispig luft, några glas tjockvin och någon långpromenad. Ni hör hur gott det låter va? Jag kanske kan läsa en bok, se en film, tända en brasa eller lyssna på musik också, vem vet?

Arhipelago is da shit!!

En kommentar till “Snön smälter”

Kommentarer inaktiverade.