Marcus 19 år!!!

Idag fyller Marcus NITTON år!

Det är galet hur fort tiden rusar iväg. Mitt och Pers jobb som föräldrar är snart över, vad gäller den delen, där man faktiskt måste ta hand om avkomman man satt till världen. Det är en klart underlig känsla eftersom vänner runt omkring oss har småbarn som inte ens fyllt ett år.

Hela den här dagen har handlat om Marcus. SÅKLART!! Jag tänkte skriva att hela tjocka släkten var här på kalas, men det är inte helt sant. Det var faktiskt riktigt många som inte kom. Det var tråkigt, men samtidigt var det tur eftersom vi bara har 106,6 kvadrat att erbjuda som kalasutrymme 🙂

Innan alla kom fick jag skotta snö. Det kändes faktiskt helt fel med tanke på årstid och värmen i solen.

Först på plats var familjen Pettersson. Daniel skulle iväg och jobba så han stannade bara ett kort tag. Lilltjejen hade prinsessklänning dagen till ära. Lillkillen ville inte vara med på bild.

Min systers minsta ställda upp på bild och jag blev glad för det var några som undvek mig idag 🙂

Den här killen t.ex, fast hans mamma lyckades fånga honom på den här bilden!

Jag och en syster…

Jag och en annan syster…

Det var länge sedan jag träffade den här svågern och jag passade på att njuta lite extra. Hans familj stannade också längst idag, så vi hann umgås lite lite mer när de ändå var här.

Pappa, Kina och Annas familj väntar på mat.

Per kämpar på med matlagning och telefonprat. Födelsedagsbarnet njuter av uppmärksamheten från kusiner och en av morbröderna.

Några gäster underhöll sig själva i vardagsrummet. Bra folk reder sig, precis som såsen, själv!

Idag serverades en benfri kotlett, med ugnsbakad potatis, kokt broccoli, citronmarinerad broccoli, sallad, körsbärstomatsås och bearnaisesås.

Till efterrätt hade Marcus valt en chokladmoussetårta, bullar och chokladbollar.

NITTONÅRINGEN!!!

När man är arton personer i ett litet hus så blir det lätt varmt. Den ena balkongdörren stod därför öppen och solens varma strålar lockade ut oss i luften. VÅR!!!

En del av oss satt dock inomhus och babblade. Vi är bra på det!

Idag var det inte bara Marcus som fick presenter. Jag fick faktiskt två buketter med tulpaner. Här är den ena!

När alla gästerna hade åkt hem tog jag och Per oss till ICA Maxi i Häggvik och köpte sju filmer. Vi ska nog klara av att underhålla oss nu i kväll medan Marcus är ute med sina polare och firar sin födelsedag och Emma är i Norrviken med sina kompisar och firar en helt annan födelsedag. Antalet filmer är kanske galet högt, men då kanske det passar perfekt till mig??

4 reaktioner till “Marcus 19 år!!!”

  1. Vilken härlig samling människor! Om jag får ihop alla mina halvsyskon kommer vi kanske upp i hälften 🙂 Kram Erica

Kommentarer inaktiverade.