Vitamininjektion

VILKEN HÄRLIG DAG!!!

Snacka om att solen gör gott!
Jag har fått så otroligt mycket energi idag.
Tack för det solen!!

Jag tog med mig kameran utomhus och gick runt i “närområdet”.
Vad som helst kan bli fint bara solen skiner 🙂
(Och hur vackra ting som helst ser supertrista ut i moln. Jag vet.
Hur jag än försökte så blev ingen bild riktigt bra när jag var i Japan)

För många år sedan satte en av mina grannar upp en fågelholk på min favoritbjörk. Tyvärr försvann omtanken om holken i samma sekund som grannen flyttade. Holken hänger på trekvart med bottenhaspen sorgligt hängande. Vi kanske borde ta tag i det där… Bron som går över till andra sidan vägen har inte heller någon som bryr sig om den. Det kommer ingen och plogar bort snön som fallit så folk får pulsa för att komma över till Rösjön, Edsbergsfältet och skogen. Jag tänker inte ta tag i den bristen på kärlek. Då skulle jag få skotta bra länge!
       

Här bor jag!

Hua! Helt plötsligt kom en ambulans i full fart.
Allt är inte bättre bara för att det är soligt ute insåg jag…

Fast nyfallen snö som ligger halvt i skugga är otroligt vackert!!

Efter min fotosession åkte Per och jag iväg till IKEA!

Där köpte vi värmeljus (som alla andra), en tulpanvas, en mjuk och go filt, en rolig diskborste (vi var tvungna att ha den), tre kuddar (så sonen kan sova bättre och så vi andra kan mysa lite mer) och något jag inte riktigt vet vad det heter. Det är i alla fall en kudde som sitter fast i en bricka. Den ska jag ha i knät när jag sitter med den bärbara datorn och bloggar. Jag blir så varm på benen annars och det är tydligen inte alls nyttigt eftersom man kan få en typ av “brännskador” av sånt. För 129 kronor är problemet nu fixat!!

När vi kom hem var det aningens mulet igen, så jag gick in och satte mig. Då kom jag på det; Jag hade glömt att köpa tulpaner. Det var bara att klä på sig och ge sig iväg igen.

ICA Edsberg sålde bara billiga och trötta tulpaner. Blomaffären i Edsbergs Centrum sålde inga tulpaner alls…. Där stod jag i kö hur länge som helst, men ingen hade lust att betjäna mig så jag gick därifrån. Gav upp helt enkelt!

Solen! Den var tillbaks igen! Jag åkte därför ner till Edsvikens vatten och njöt.

Det går ju inte att göra annat än att njuta när det ser ut så här!

Visst tänkte solen strax gå ner, men än så länge gjorde den underverk!!

Jag blev glad av den!

Fåglarna verkade också trivas!

Emma har nu fått i uppdrag att ta med sig tre buketter med tulpaner från ICA Lunden som ligger borta i Helenelund. Det är där hon jobbar. Där säljer de pigga och fräscha tulpaner påstår hon så jag litar på att det är så!! Jag ser fram emot att få njuta av dem.

Ikväll är det melodifestival igen och vi har bunkrat upp med massvis av färska räkor och en aningens vitt vin. Vi hoppas att det inte blir för pinsamt när Babsan ska uppträda och självklart även att ni får en fortsatt skön lördag!

PUSS och HEJ!